.

over ons

Pelta-IT is leverancier van branche- gerichte softwareoplossingen en webapplicaties. Het bedrijf richt zich specifiek op het automatiseren van administratieve processen.

.
.

Over Pelta-IT

Het bedrijf richt zich specifiek op de ontwikkeling van logistieke web applicaties en de ontwikkeling van branche specifieke software. Met de logistieke webapplicaties van Pelta bent u in staat om uw processen nauwkeurig te volgen. U heeft ondermeer inzicht in de doorlooptijden, de werkvoorraden en andere logistieke kengetallen.

Door gebruik te maken van de modernste webtechnologieën  hebben applicaties van pelta it een zeer gebruiksvriendelijk karakter.

Wie is Pelta

Frank Broekhuis

Ik ben een gedreven allround software engineer. Door mijn logistieke en bedrijfskundige achtergrond ben ik in staat om me snel in te leven in de situatie van de klant. Door mijn proactieve houding en jaren ervaring op het gebeid van softwareontwikkeling kunnen snel producten ontwikkeld worden.

In 1999 ben ik afgestuurd aan de universiteit Twente als bedrijfskundige. Tijdens mijn opleiding heb ik me gespecialiseerd in logistiek en de toepassing van IT op logistieke vraagstukken. Na deze opleiding ben ik in dienst getreden bij een grote IT dienstverlener. Via deze werkgever ben ik gedetacheerd geweest bij verschillende grote ondernemingen die werkzaam zijn in verschillende sectoren (financieel, zakelijke dienstverlening en overheid). Bij deze instanties heb ik verschillende technische rollen vervuld.

In 2005 ben ik in dienst getreden bij een bedrijf dat zich specialiseert in de ontwikkeling van digitale loketten voor gemeenten. Naast technische werkzaamheden heb ik me bij deze werkgever ook bezig gehouden met projectleiding en planning.

Met deze ervaring en het plezier in mijn werk als extern consultant is het opzetten van een eigen bureau voor mij een logische vervolgstap. Om invulling te geven aan mijn ambitie en om zelf meer sturing te geven aan mijn activiteiten is Pelta-IT opgericht

Technische vaardigheden

Microsoft .NET (ASP.NET, WinForms, VSTO), Web Services, ASP, MS SQL-server, Reporting services, LINQ, MS integration services

© Copyright Pelta IT 2012 | Algemenevoorwaarden